Pravilnik o zasebnosti

TehnicnoSvetovanje.com spoštuje vašo zasebnost. V tem pravilniku o zasebnosti so opisane vrste osebnih podatkov, ki jih zbiramo z vašo uporabo tega spletnega mesta, način uporabe in izmenjave podatkov ter vaše izbire glede naše uporabe podatkov. Opisani so tudi ukrepi, s katerimi varujemo podatke, in načini, na katere lahko stopite v stik z nami glede naših postopkov za varstvo zasebnosti.

Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z našim zbiranjem, uporabo in hrambo vaših podatkov na način, ki je opisan v tem pravilniku. Če se ne strinjate s katerokoli določbo v tem pravilniku, ne posredujte nobenih osebnih podatkov na tem spletnem mestu.

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Pri obisku našega spletne strani lahko od vas zahtevamo določene osebne podatke. Ti podatki lahko vključujejo vaše ime, naslov, telefonsko številko, IP naslov, elektronski naslov ali kakršnekoli druge podatke, ki omogočajo osebno prepoznavanje. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno.

Zbranih podatkov na tej spletni strani ne bomo prodajali, delil ali dajali v najem v druge namene. Vaše osebne podatke bomo uporabljali v namene, ki so navedeni, ko jih posredujete. S posredovanjem vaših osebnih podatkov na tem spletnem mestu soglašate z njihovo uporabo za obveščanje o dogodkih, novostih, storitvah in drugih zanimivostih.

Sprememba in izbris vaših osebnih podatkov
Če želite spremeniti ali izbrisati svoje osebne podatke, ki ste jih posredovali preko tega spletnega mesta, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas pokličite.

Piškotki
Na vaš računalnik se bodo lahko namestili majhni kosi informacij, znani kot ”piškotki”. Edina osebna informacija, ki jo ”piškotek”  lahko vsebuje, so informacije, ki jih podate sami. Piškotki nimajo dostopa do podatkov na vašem trdem disku. Piškotki bodo zbirali statistične informacije za ugotavljanje vaših interesov ter za spremljanje uporabe spletnega mesta, vključno s številom obiskov, vračanjem strank in številom obiskov na stran. Te informacije nam pomagajo izboljšati in prilagoditi našo spletno stran. Če piškotkov iz naše spletne strani ne želite prejemati, jih lahko z ustrezno nastavitvijo vašega internetnega brskalnika zavrnete, lahko pa jih tudi onemogočite. Za uporabo naše spletne strani ne potrebujete omogočenih piškotkov.

Posodobitve pravilnika o zasebnosti
Pravilnik o zasebnosti bo lahko brez predhodnih opozoril posodobljen.